АВТОМАТИЗИРАНИ ПОЛИВНИ СИСТЕМИ

ДОСТАВКА И МОНТАЖ НА ПРОФЕСИОНАЛНА НАПОИТЕЛНА ТЕХНИКА HUNTER-USA

Поливните системи с марка "БУЛ СИСТЕМС" се отличават с професионалното си изпълнение и високо качество.

Екипът на БУЛ СИСТЕМС има натрупан дългогодишен опит в сферата на автоматизираните поливни системи на частни и обществени зелени площи.

Работим с продуктите на Hunter Industries Inc. добре познати в целият свят със своето високо качество и иновативни технологии.

Поради натрупания опит и дългогодишната работа добре познаваме продуктовата гама и техническите характеристики и на други производители на поливна техника като: Rain Bird, Nelson, Gardena, Toro, Netafim и т.н.

 

БУЛ СИСТЕМС има изградени обекти и изпълнява монтажи на напоителни системи на територията на цялата страна.

Фирмата е пряко ангажирана с техническата поддръжка и спирането (зазимяването) на системите преди зимата и пуска им през пролетта или издава подробни предписания за необходимите действия на екипите за поддръжка на съответния обект. Предлага се гаранционен и извънгаранционен сервиз.

За вече изградени от други фирми нискоефективни и нефункционални системи БУЛ СИСТЕМС предлага огледи, консултации, експертни оценки, реконструкции и преработки.

За конкретната цена за доставка и монтаж на Вашата поливна система за нас е нужно да се запознаем със специфичните особености на дадената поливна площ и евентуалните водоизточници. За гр.София огледите и консултациите на място са безплатни.
 

ГАЛЕРИЯ АВТОМАТИЗИРАНИ ПОЛИВНИ СИСТЕМИ